Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Om oss

På Ørnes i Meløy kommune finner du landets kanskje mest personlige lekebutikk Ringo Ørnes. Vi er en del av Ringo leketøykjeden og fører det aller meste av deres sortiment i tillegg til egne plukkede merker.

Butikken vår er ikke stor, men det er utvalget! Ofte stabler vi varer omtrent til taket for å få plass til alt. Det er som vi pleier å si, for å jobbe her må man være god i puslespill, for det er virkelig som et puslespill å få plass til alt vi har:)

Nå kan også DU benytte deg av vårt store utvalg til konkurrasedyktige priser! Du finner oss på www.kjøpeleker.no

Vi har fokus på godt utvalg, god personlig service og rask levering. Bestillinger sendes ved første postgang etter den er mottatt i nettbutikken. Vi forlater ikke jobb før DIN ordre er klar til sending

I tillegg finner du oss på facebook med egen gruppe som heter kjøpeleker.no (direktelink: https://www.facebook.com/Kjopelekerno?bookmark_t=page) trykker du liker vil du få Nyheter og tilbud direkte på din facebook feed.
Og på Instagram heter vi kjopeleker, her er vi veldig aktive og legger ut masse spennende. Vi kjører give aways og konkurranser så følg med